2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

100%-os a magyar bíróbűnözés, az EU pedig a bűnöző diktatúrát építi! (Videóval: Domján Tibor, Molnár F. Árpád)

100%-os a magyar bíróbűnözés, az EU pedig a bűnöző diktatúrát építi! (Videóval: Domján Tibor, Molnár F. Árpád)
2014-05-18
Történelmi tényekkel, statisztikákkal az országot anarchiába döntő, milliókat aljas indokból üldöző bírói bűnözésről, amely társadalomra veszélyessége rendkívüli, és halmozottan okozhatja az EU-ból való kilépést, valamint az Európai Unió saját polgárainak cserben hagyása és elárulása már közvetlenül fenyegeti az egész Európai Unió fennmaradását. Ezekről beszélnek Domján Tibor és Molnár F. Árpád a tegnapi napon rögzített filmen.
 
Előadók és operatőrök:
Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder

A gyorsfilm - amint azt a készítőktől megszokhatták - szakít a kor mindig radikálisan elmaradt és az igazságra igénytelen nézeteivel, hanem helyette a realitásokkal és a tényleges helyzettel szembesít.

A gyorsfilm készítői külön ajánlják a dokumentum megtekintését a magyar bírók számára, valamint a Magyar Ügyvédi Kamara vezetőjének és összes tagjának, azaz minden ügyvédnek.

A készítők céljai közé tartozik, hogy tükröt tartsanak a jogászok elé és akik közülük méltók rá, magasabb önismereti és erkölcsi szintre emelkedve, egy jobb világ érdekében tevékenykedjenek.

A gyorsfilm készítőinek további céljai közé tartozik, hogy a film konkrét hatással legyen a világsajtóra, valamint a nemzetközi megfigyelő, emberjogi, valamint európai uniós szervezetekre és személyekre és konkrét fellépéseket eszközöljenek a magyar polgári lakosság, tehát az Európai Unió állampolgárai számára - már ameddig ilyen körülmények között Magyarország az Európai Unió tagja maradhat.


A film külön kitér a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) katasztrofális történelmi szégyenpéldái mellett a Békéscsabai Járásbíróság gátlástalan, kritikátlan, féktelen, felelőtlen és a társadalomra rendkívül veszélyes bűnözésére, ennek legfőbb helyi büntetőjogi felelősére, Varga Magdolna, a bíróság elnöke személyére, valamint beosztottjára, Tóthné dr. Hámori Katalin bíróra, akinek visszaéléseit és bűntetteit a média orra előtt is abszolút gátlástalanul igyekezett eltussolni. Hallhatnak a bíróbűnözés elképesztő statisztikáinak okairól és mind Magyarországra, mind az Európai Unióra való vészes és vészterhes következményeiről.

A figyelmesek azzal is találkozhatnak, hogy az elhangzottakon túl honnan eredhet és miért sikerült ilyen jól Orbán Viktornak és Magyarországnak az Európai Unió egyre nagyobb fokú destabilizálása, amelynek egyik lehetséges végkimenetele az Európai Unió széthullása.

Egyébként egyelőre sokan nem tudják, hogy a jogászbűnözésről Molnár F. Árpád vezette be azt a pszichomechanikai tézist, hogy a jogászok azért bűnözők, mert a mögött, hogy saját magukért képesek voltak a fél életüket, önmagukért végigtanulni, nem az erkölcsi stabilitás, hanem az egoizmus áll! Molnár F. Árpád édesanyja egyébként a halálbíró Lengyel mellett dolgozott, majd a politikai leszámolásokban és embereltüntetésekben az egyik legfőbb állami centrumban, a kecskeméti II. Katonai Kórház (későbbi nevén Repülőkórház) pszichiátriájának bizalmijaként. Molnár F. Árpád ebben a közegben nőtt fel, belülről ismerve meg a bíróbűnözést is, a koncepciós perek szervezési módszereit, az állami utasítások formáit, a titkosszolgálati és információs, valamint utasítási hálózatok számos működési elemét, majd a bűnüldözésben Orbán Viktor titkosszolgálataival és rendőri szerveivel munkálkodott.

A 14 perces filmpublikációt a következő lejátszón is láthatják, meghallgathatják.
 

Csillag Ösvény Jósda