2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

10 milliárdjainkból csatornáz Orbán felcsúti békája, Mészáros Lőrinc

10 milliárdjainkból csatornáz Orbán felcsúti békája, Mészáros Lőrinc
2014-04-15
A felcsúti gázcsoda, a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc a gázból most szennyvizet csinál. Helyesebben szennyvízcsatornát. Ugyanis tagadhatatlanul Orbán Viktor döntésére (tehát köztörvényesen szervezve), Orbán Viktor barátjaként megnyerte azt a pályázatot, ami Budapest Komplex integrált Szennyvízcsatornázása ábrándos címen fut. Ennek keretében Mészáros Lőrinc - a Colas-Alterra Építőipari Zrt. és a Duna Aszfalt Kft. társaságában - egy 3 milliárd 210 milliós és egy 6 milliárd 350 milliós szerződést írt alá: a fideszes fővárossal. Az oligarchaduzzasztó bűnügyi project BKISZ II. CDM Konzorcium álcanéven fut. Az egyetlen év alatt hirtelen az ország 88. leggazdagabb emberévé változtatott Mészáros Lőrinc a következő budapesti kerületekben építkezhet saját haszonra, miközben a civil lakosság további tömeges kilakoltatása az építkezések utcáiban folyhat tovább: így a X., XVI., XVII., XVIII. és XXIII. kerületekben.
 
Ezért aztán miközben a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport és más otthonvédő szervezetek továbbra is a polgári lakosság és a nagycsaládok kilakoltatása ellen csaphatnak össze a párt fideszes közpénz-rendőrségével és az Orbán Viktor magán-titkosszolgálataként is funkcionáló Terrorelhárítási Központ (TEK) géppisztolyos fegyvereseivel (ahogyan korábban is), aközben a Békemenet lefizetett és mértéktelenül elhülyített marionettjei büszkén masírozhatnak, hülyeségeket lóbálva a fejük fölött, mint a nácik, békét, megértést és a kritika globális elhallgattatását követelve Orbán Viktor számára, annak gaztettei és nyilvánvaló bűntetteinek tömegei láttán.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Orbán békamenetes oligarcha bohócai láttán szüntelen az jut eszembe, hogy a kapitalista rendszer első milliárdosai - kiemelten az olajmaffia és a szeszhamisítás révén - a szocialista rendszer portásaiból és betörőiből lettek. Ez a példa jut eszembe Orbán Viktor felcsúti tragikomédiája, a gázszerelőből lett békemenetes bohóc milliárdos, Mészáros Lőrinc kapcsán is.

Bár még messze járunk a 2014-es esztendő felétől is, a Mészáros és Mészáros Kft. (MM Kft.) gázszerelő vezére, Mészáros Lőrinc polgármester már kapott az idén Bölcs Vezérünktől, Orbán Viktortól szennyvízberuházást. A Világgazdaság a napi.hu-ra hivatkozva már az év elején megírta, hogy a falusi milliárdos és a féltanyasi futballstadion nemzeti költője, Mészáros Lőrinc egy nettó 34 milliárd 66 millió Ft-os csatornázási munkában is részt vehet, amihez részben a Magyarországon szánt Európai Uniós pénzeket költhetik magukra hirtelen kinevelt földesúr milliárdosaink. A 34 milliárdos költészeti úri murit Békés Megyei ivóvízminőség-javító programnak becézik oligarcháék.

Kíváncsian várjuk, mikor vonulhat fel a Kárpát-medence bohócszervezete, a nevében is röhejesen hangzó CÖF, hogy Békemenet hazaáruló és nemzetkifosztó leple alatt tiltakozzon a külföldi és magyarországi kritikák és aggodalmak bűnszervezetben eltussolására, a további gigászi és horror-költségvetésű orbáni bűntettek népi továbbfinanszírozására. A 34 milliárdunkba kerülő felcsúti banánhéj Békés, Csongrád és Hajdú-Bihar megyére terjed ki. A gázszerelő Mészáros szennyvízcsatornái fölött sok, a Fideszre szavazott és hamarosan kilakoltatásra kerülő Békemenetes bohóc is elsétálhat majd, elégedetten csodálva, mekkora uradalom nőtte ki magát választott vezére, Orbán Viktor udvarából, beleértve a magafajta hajléktalan idiótákat is.

Képzeljük csak el az üres derűt ezeken az orbáni hajléktalanok arcán, amint peckesen sétálgatnak le és fel Orbán Viktor és haverja, Mészáros Lőrinc szennyvízcsatornái fölött, időnként fáradtan beleesve a kanálisba vagy a mellé, az árokba, ahonnan mint bűnözőket viszik el őket új, szegényüldöző törvényünk értelmében Orbán Viktor bátor és hős rendőrei. Szintén közpénzből, közpénzfizetéseket kapva bátor és hősies feudalista munkásságuk folytatólagos maffiadíjazásaként.

Magyarázza csak el valaki ezen oligarchiát kiszolgáló rendőröknek, miféle nyugdíjat remélnek ezekért a tettekért attól az ellenállástól, amelynek tagjai közül kerülnek ki Magyarország ezt követő politikusai és állami vezérei! Vajon kitüntetésre vagy bosszúra számítanak? Hogy a hajdani Gergényi Péter és Kubicsek András egyik életvédelmi osztályon dolgozó nyomozóját, Szászdiné egykori poénjaiból idézzek: ilyen bonyolultat ne kérdezzünk tőlük, hiszen rendőrök, tehát hülyék!

Azt, hogy adakozni és bosszút állni fontos, ezt is nagyrészt Orbántól tanultuk, igaz, mi inkább a felsőbbrendűeket díjaznánk és a gonoszokon állnánk bosszút, nem fordítva, ahogyan Orbán és bandája teszi. Ami Orbán fordított adakozását illeti: akkorákat adakozik önmagának, amilyen adósságot áld a tömegesen elszegényedő és hajléktalanná váló szavazóbázisának, mert Orbán Viktor bátor ember. Ő bizony büszkén vallja, hogy amit elvesz a szegényektől, azt odaadja önmagának és saját érdekében az ő érdekeit szolgáló és csak egyes leggazdagabbaknak! És ne csak a Simicska Lajosnak 2013-ban megítélt 485 milliárd Ft közpénzhalmokra (hullahegyre) emlékezzünk, amiből az a sok tohonya és buta milliárdos kimaradt, hiába lefetyelte naphosszat Orbán Viktor valagát!

Hanem Ceausescu után végre más vezér is akadt Európában, aki úgy gondolta: ideje a falujába futballstadiont építeni! Ha arra gondolunk, hogy Orbán Viktor bizalmasa, Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester megpróbálta elmebeteggé nyilváníttatni és cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezni legelszántabb kritikusát, Mónus Áron matematikust, írót, műfordítót, egyetemi tanárt, mert Lázár állítása szerint a matematikus azt írta egy levélben, hogy Lázár János repülőleszállót akar tervezni Hódmezővásárhely külterületén, Mónus Áron utcáját lerombolva, akkor lassan ideje elgondolkodni azon, nem-e Lázár János gondnokság alá helyezésének kezdeményezése kerül napirendre, hiszen abban csoda nincs, ha valaki - főleg fideszes létére - egy város külterületén repülőleszállót építtet, viszont Bölcs Führerünk, Orbán Viktor a legelmebetegebb elképzelést is felülmúlta, amikor falusi háza kvázi sarkába futballstadiont építtetett! S miközben pártja idős és beteg embereket 70 ezer Ft, máskor - mint Almási Mária esetében - 68 ezer Ft köztartozásért kilakoltatott, aközben további 100 milliárd Ft feletti összeget pocsékolt el Magyarország vesztes sportja, viszont a Kedves Vezér hobbija, a futballmánia érdekében!

Sok emberéletbe került és fog kerülni Magyarországnak, hogy a Szeretett Vezér és a Békemenet díszpinty békaembere, Orbán Viktor hobbija nem a gombfoci vagy a gyufásdoboz-gyűjtés, hanem a futball. Lám, elegendő egy Kedves Vezér agyát csak egy kis ponton megcsúsztatni, hogy máris ezrek dögöljenek bele és fizessék a Führer hobbiját, amíg belegebednek, és fizessék az unokáik is, a kamatos kamatok kamatainak kamataival együtt.

Szóval ideje lenne már engem is elhallgattatni egy Békamenettel. Úgyhogy: elmebetegek! Sorakozó!

 
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda